duminică, 28 octombrie 2012

Stagiu Muay Thai Boran si Chaiya  Clubul sportiv HONTAI a avut placerea de a organiza un seminar de Muay Thai Boran si Chaiya pe data de 27.10.2012 , doua forme de lupta vechi, prin care poporul tailandez isi aparau tara de oaspeti nedoriti.  
 
   Cu totii stim cum arata o lupta de Muay Thai, dar in caz ca nu, avem aici un link la o demonstratie.
   In antichitate cand luptatorii trebuiau sa isi apere tara de atacatori, nu erau dotati cu armuri si arme sofisticate, decat arta de lupta la care se adaugau coase legate de picioare si de maini. Imaginati-va un luptator de mai sus echipat cu patru coase pe el, devastator.


   Alaturi de Arjan Gianfranco Montaguti, fost luptator de box, kick box  care a descoperit muay thai ul si facand o pasiune pentru asta a ramas in tailanda timp de mai multi ani perfectionandu-se in arta asta, am reusit si noi sa desprindem de la el o mica parte dintr-o arta veche.

   Am primit diplome recunoscute WMF (World Muay Thai Federation) si chiar si o insigna :D . Acest tip de seminare or sa se mai tina asa ca va garantez ca se merita sa participati fie si ca spectator.
                        He mai look like an old man but he can kick your ass all the whay to Thailand!
                   
   Asteptam cu drag pe oricine vrea sa invete ceva incredibil, si data viitoare sa speram ca o sa fim in numar mult mai mare.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu