luni, 16 iulie 2012

Un nou inceput


     Salut! Nu ma pricep foarte bine la scris dar sper sa apreciati aceste randuri si multe altele care vor mai  urma. Genul de activitati pe care veti incepe sa le faceti vor arata similar cu cele din poza de mai sus.

     Un antrenament usor dimineata, si cand zic dimineata ma refer cum te-ai ridicat din pat sa te apuci de el. Filmuletele mele or sa parcurga o serie de antrenamente usoare de motivare matinala, si in acelasi timp vreau sa mai tin legatura cu voi si prin cateva articole scrise de mine. Trebuie sa specific si aici ca si in clip ca aceste exercitii nu sunt pentru sportivi, ci pentru oameni simplii care nu se simt energici in timpul zilei si care nu au motivarea necesara sa se trezeasca dimineata din pat. Sau care se trezesc posomorati, si pleaca la munca diminaeta si toata ziua le iese totul pe dos. Sunt sigur ca vreti sa fiti mai energici in timpul zilei si printr-un antrenament usor dimineata sa ii spunem o incalzire a corpului, metabolismul o sa inceapa sa lucreze la un nivel mai ridicat chiar de la prima ora si o sa va dea energia necesara sa faceti tot ce doriti in timpul zilei.

   Si dupa cum am zis , nu ma pricep la scris, asa ca o sa termin aici si o sa va urez zilele energice si dimineti placute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu