duminică, 11 noiembrie 2012

Totu e trecator ! Iar TIMPUL trece prea repede !

    Ai avut vreodata sentimentul  ca ceva este al tau si doar al tau si nimic nu il poate lua ? Ca oricat timp ar trece nu va disparea ? Acest "lucru" poate fi orice, fie un joc pe care l-ai avut in copilarie, fie o prietena de care nu credeai ca o sa te desparti. Acel sentiment care mai vine din cand in cand si iti spui singur "ce bine e acum, totul e perfect, am varsta care trebuie, am tot ce imi doresc pentru moment".

    Totul e trecator, acum poti fi in culmea fericirii iar a doua zi sa cazi pe fundul celei mai adangi prapastii. Totul trece prin poarta TIMPULUI, poarta uitarii :D .

   Aici intervine o problema, daca totul trece, de ce timpul, incepe sa treaca asa de repede ?

    Timpul incepe sa treaca mai repede pe masura ca avansam in varsta, asta se datoreaza rutinei care se impune zi de zi, iar creierul nostru ne mai fiind antrenat cu placeri, sentimente si lucruri noi de analizat ne da impresia ca totul zboara pe langa noi.

  Exista o solutie... Tot ce trebuie sa faci este sa experimentezi in fiecare zi altceva, sau cel putin sa incerci de fiecare data cand ai ocazia sa faci cat mai multe lucruri pe care nu le-ai face niciodata. Aici va pot lasa cu o lista de pe blogul lui Ariel Constantinof .

    http://motivonti.ro/50-de-lucruri-pe-care-trebuie-sa-le-faci-macar-o-singura-data-in-viata-asta.html


    El a fost inventiv, si si-a propus anumite chestii pe care multi nu le-ar face din teama sau cu gandul ca nu or sa reuseasca sa le faca.

    Vrei ca timpul sa treaca mai incet ?  Jut do stuff !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu